Boka Föredrag

Är du intresserad av ett föredrag om helhetsperspektiv på Energi, Ekonomi och Hållbarhet går det utmärkt att boka oss.

Läs mer om oss här.

Vi har bland annat cirka fem års erfarenhet som en av Sveriges mest lästa bloggare inom Energi, Ekonomi och Hållbarhet där vi skrivit snart 1000 inlägg/artiklar om senaste utvecklingen av hållbara transporter som tex podars, lokala ekonomiska initiativ för fossilfri omställning, biodling, analys och rapportering av företag går före, rapportering från olika events som Almedalsveckan och elbussinvigningen i Göteborg och mycket annat.

Vår bok Olja för Blåbär -Energi, Makt och Hållbarhet som utkom våren 2015 har fått många fina recensioner och kommenterar som kan läsas här. Boken behandlar många områden, se gärna innehållsföreteckning och inledning av boken här.  Olja för Blåbär ger en lättförstålig, helt faktabasead omvärldsanalys av det fossila energiberoendet med särskilt fokus på Sveriges förutsättningar.

Boken är tänkt som inspiration till vad man kan göra som företagare, individ och samhälle för att minska oljeberoendet och det fossila energiavtrycket samtidigt som den lokala och nationella ekonomin stärker sin förmåga att hantera kriser och förändringar.

Johan kan även bokas för föredrag om ekologisk biodling som trots sina knappa tre år som biodlare i Dalarna har en hel del tankar om biodling som kan intressera såväl nybörjare som mer erfarna biodlare.

Vi driver även den nystartade internationellt inriktade youtube-kanalen EVolution-channel där vi bland annat testar nya elfordon och gör reportage med inspiration för fossilfri omställning. Vi har även en egen studio där vi kommer ta emot gäser och sända program om vad som händer inom elektrifieringen av transportnätet, smarta energilösningar och hållbar livsstil.

Vi har bland annat hållit föredrag vid Stockholms Universitet om fossilfria investeringar. Det föredraget kan återses på vår youtube-kanal nedan:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.