Krisberedskap, Energi- & Livsmedelsförsörjning

Vi har under årens lopp skrivit många inlägg och artiklar på temat krisberedskap samt gjort videos, ofta med fokus på energi- och livsmedelsförsörjning dels för inspiration och dels för att ge en tankeställare kring de utmaningar vi har att jobba med särskilt här i Sverige. Johan har även intervjuats i TV4 med anledning av sina kunskapar kring krisberedskap.

Nedan har vi samlat ett urval av artikel-länkar mm för att underlätta navigeringen till våra bidrag i detta breda och högaktuella ämne.

Debattartiklar på temat krisberedskap, energi- och livsmedelsförsörjning:

Johan i SvD debatt om behovet av en fungerande livsmedelsförsörjning i Sveriges nya civil- och totalförsvar:

Johan i SvD debatt, med ledare för Sveriges Biodlares Riksförbund (SBR), om hotet mot våra bin/pollinatörer och vår matförsörjning: 
Vi skriver debattartikel i Dagens Samhälle om Sveriges bristande krisberedskap: 
Johan och Eva skriver i Dagens Samhälle om hur vi kan hjälpa vår pollinatörer i lokalt och regionalt, tex i svenska kommuner och därmed samtidigt bidra till en hälsosammare miljö för oss människor och i förlängningen bättre odling och därmed ökad krisberedskap:
Johan och Ordförande för SNF Dalarna mfl skriver i Landets Fria varför Sverige måste förbjuda utvinning och prospektering av olja och gas i landet: 
Blogginlägg och videos på temat krisberedskap

-Se även Johans video om en smart solcellsdriven, vevradio som dessutom kan ladda din smartfån:Blogginlägg på temat energiförsörjning: 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.