2024-02-22

Nedgång i världens oljeproduktion inom 2-5 år enligt Arthur Berman ledande petroleum geolog

Nedan följer del två av mitt samtal i Evolution Show med Arthur Berman en av världens ledande geologer och experter på olja och naturgas. Kika eller lyssna gärna även på del 1 som jag skrev om i föregående inlägg. 

Arthur Berman är även mycket flitig på Twitter och har stenkoll och på olje och gasmarknaden och mycket annat...

Mina två samtal med Arthur Berman har fått enormt gensvar mycket kommentarer vilket är roligt. Planerar att följa upp avsnitten med samtal om utvecklingen inom solenergiteknik med min vän och solenergiexpert från Kalifornien, Ron Swenson! Ron som för övrigt är god vän med Arthur Berman och som jag haft som gäst på Evolution Show tidigare.  Kommer även nya avsnitt om den exponentiella AI-utvecklingen framöver och såklart massor med avsnitt om mitt energihusbygge när det kommit igång! 

Önskar alla en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.