2019-09-09

Globala trenden stadsbiodling med inspiratören Christoph Franck

Vi följer upp de senaste två avsnitten på Evolution Show med den sista delen på temat biodling (för denna gången!) med ett samtal om den globala trenden: Stadsbiodling.

I del 1 fick vi följa med till den inspirerande biodlaren Christoph Franck och han bigård i Dalarna för samtala kring biodlingens grunder och varför bina är så fascinerande viktiga för oss och naturen! I andra delen besökte vi Christophs lilla honungsbutik för att lära oss om allt som kan göras med bivax och andra produkter som kommer från bina.

Nedan följer alltså tredje delen om stadsbiodling.

I nästa avsnitt som kommer på torsdag denna vecka är vi tillbaka i studion med ett samtal med omtalade och mycket spännande företaget Heart Aerospace där VD:n och grundaren Anders Forslund gästar studion för det första av tre olika samtal kring framtiden för kommersiellt elflyg så missa inte det!Den som föredrar att endast lyssna på avsnitten kan med fördel även göra det genom att lyssna via tex
anchor där många podcast platformar finns för att lyssna på Evolution Show.

2 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hade skrivit längre om varför jag inte själv skaffar bin men vill ha dem nära och nyttja främst pollineringen. Vet att många grannar är rädda för bin och inte ser någon skillnad på bin och getingar.

   Blogger ville inte kännas vid mi.g tidigare idag.

   Ser med stor förväntan fram mot morgondagen.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.