2019-11-04

Samtal med Kevin Anderson -Hur vi vänder Klimatkrisen

I del 2 av mitt samtal med Kevin Anderson på Evolution Show pratar vi om hur vi kan vända på klimatkrisen. Kevin som är en inspirerande person som verkligen lever som han lär  kommer med många kloka tankar och idéer och betonar hela tiden vikten av att tala klarspråk om den klimatkris vi befinner oss för att vi ska kunna sätta in åtgärder som verkligen biter. Vi har inte tid med att låtsas och tona ner allvaret.

I del 1 av mitt samtal med denna internationellt erkända klimatforskare och ingenjör som bland annat är  rådgivare till brittiska regeringen i frågor som rör energi och klimat, fokuserar vi mer på att förstå klimatkrisen. Kevin menar att de flesta klimatforskare säger en sak öppet medan deras forskning faktiskt säger något annat som de även medger privat. Men till skillnad mot de flesta andra klimatforskare talar Kevin Anderson klarspråk med fakta och humor som folk kan förstå. Kevin är även rådgivare/faktagranskare till Greta Thunberg som jag tror kan ha inspirerats en hel del av denna denna rakryggade person som säger som det är.

Kika gärna på vårt samtal nedan och bli gärna prenumerant för att inte missa framtida avsnitt så fort de kommer ut. 

Nästa program släpps på måndag nästa vecka och då har vi en annan mycket inspirerande gäst i Evolution Show studion, Robert Falck, vd och grundaren av Einride. Denna svenska startup som är en av världens mest omtalade techbolag just nu och utvecklar världens första eldrivna, självkörande lastbil som inte ens har en förarhytt!

Forts. med Kevin Anderson! Del 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.