2016-03-13

Bokmässan Dalarna snart här: Lördag 19:e mars i Falun!

På lördag den 19:e mars klockan 10.00 slår dörrarna upp för årets upplaga av Bokmässan Dalarna. Denna gång i Dalarnas Museum mitt i Falun, ett evenemang som pågår hela dagen fram till 16.30.

Intresset i fjol, för Dalarnas första stora bokmässa blev mycket positivt och var tillika vår första bokmässa. Vi fick då en hel del uppmärksamhet med vår orangefärgade "Olja för Blåbär"-jätteballong och förhoppningsvis även för att vår bok Olja för Blåbär-ENERGI, MAKT och HÅLLBARHET väckte intresse...

Denna gång kommer Johan finnas på plats och även denna gång kan man hålla utkik efter en orangefärgad "Olja för Blåbär" -jätteballong...Johan håller till vid bord 10 och kommer finnas på plats under hela dagen för att signera böcker och klockan 13.15 berättar Johan lite kort om boken på Speakers corner. Boken kommer säljas till rabatterat pris under mässdagen och entrén är gratis till skillnad mot bokmässan i Göteborg...som var en upplevelse minst sagt!     

Många intressanta författare kommer till mässan, däribland Håkan Nässer och Sara Lövestam men förstås många fler minst lika läsvärda. Kika gärna på programmet och författarlistan/utställarlistan

Nedan en karta över Bokmässan Dalarna så som den kommer se ut i Dalarnas Museum. Bord 10 där ni alltså finner Johan, är utmärkt på kartan. :


Vår bok Olja för Blåbär-ENERGI, MAKT och HÅLLBARHET har fått många fina kommenterar och recensioner bland annat av Johan Kuylenstierna -chef för Stockholm Environment Institute (SEI) och av bloggrannen och författaren Cornucopia?/Lars Wilderäng. Bokens illustrationer och omslag är gjorda av Anna Westin som bland annat ligger bakom illustrationerna till Sveriges Radios julkalender 2014. Boken är utgiven på Fri Tanke förlag 2015 

Vi höll nyligen ett föredrag med samma tema som boken på Stockholms Universitet. ett föredrag som ni kan se i sin helhet på vår youtube-kanal.

Om ni är i Falukrokarna på lördag så kika gärna förbi Bokmässan Dalarna och prata lite med Johan och de andra författarna på plats!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.