2015-03-23

Dalarnas bokmässa och leverans av de första böckerna

I lördags var det så dags för vår första bokmässa och första gången vi skulle visa upp vår bok
Olja för blåbär. Detta var även första gången som Dalarnas bokmässa anordnades i Falun vilket passade Johan bra som bor i Falutrakten. Det är heller inte så långt bort från Stockholm där Roberth huserar.

Vi laddade upp med jätteballong, affischer och pelare men på grund av strul med vår bokleverans fick vi inte någon bok levererad till mässan i tid. Men det gick fint ändå! Vi ordnade fram tre visningsexemplar och infoblad om boken spreds som en löpeld med de stadigt tillströmmande besökarna. Mässan var välbesökt och uppskattad!

Innan och under mässan hade vi även förmånen att kunna samarbete med författaren, bloggaren och föredragshållare Stellan Tengroth som hjälpte till med förberedelserna och kom med många goda råd. Stellan var där för att visa upp sin bok "Tillväxt till döds" och som redaktör för antologin "Att svära i kyrkan" -båda mycket läsvärda och som vi tror många av bloggens läsare skulle uppskatta.  

Tillsammans med Stellan höll Johan även föredraget "En hållbar framtid utan tillväxt och olja".

Vi kan nu ge det glädjande beskedet att vår bok äntligen har kommit! Vi fick de första böckerna för några timmar sedan och på onsdag kommer det finnas att beställa hos de vanliga bokhandlarna.

Olja för blåbär i olika vinklarÖnskar man beställa signerade exemplar av oss går det förstås också bra, maila då till Johan så skickar vi boken omgående. Det kommer dock komma fler tillfällen för signering av boken framöver om man vill slippa portot.

Nedan följer ett gäng bilder från mässan. Den första bilden är tagen av Falukuriren/DT som även intervjuade oss. Om mässan kan ni läsa här, se även gärna inslaget av Svt i slutet av inlägget.

   Här står vi vid vårt bord, Johan & Roberth

Johan och Stellan förbereder inför öppningen

Många nyfikna personer tittade förbi


Stellan har varit med förr, prydligt och ordentligt förberedd!

Hela gänget: Johan, Roberth och Stellan

Stellan och Johan under sin 15 min korta presentation

Johan rundade av presentationen med lite om sin biodling och hur kretsloppstänkande lokalt kan se ut

Inslag från Svt om bokmässan nedan:

Klicka på bilden eller här för att komma till inslaget 

Fler bilder från mässan där inte bara vi står i centrum, finner ni här.

Vi tackar arrangörerna av Dalarnas bokmässa som var en succé och gav oss mycket inspiration. Allra roligast var det att flera av bloggens läsare dök upp i huvudsak för att träffa oss och tala om boken!
Vi hoppas få träffa fler av er framöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.