2022-02-14

Hur kan vi elektrifiera sjöfarten? Samtal med Echandias VD Magnus Eriksson!

Hur kan vi elektrifiera sjöfarten med katamaraner. passagerar-färjor i skärgårdar, bogserbåtar och även större fartyg? Jag bjöd in en av Sveriges ledande företag inom utveckling av just eldrivna fartyg för att samtala kring just detta! Häng med på ett samtal i Evolution Show om världens snabbaste passagerar-katamaran för Stockholms skärgård, passagerarbåtar i Köpenhamns vatten mm med VD och grundare för svenska Echandia, Magnus Eriksson!Echandia är ett onoterat och jag äger aktier i bolaget. 

Hoppas avsnittet uppskattas, skriv gärna vad ni tycker om LTO batterierna och framtiden för bränsleceller i större fartyg inklusive och passagerar-färjor och katamaraner här eller som kommentar under videon i Evolution Show. Gillar ni Evolution Show, överväg att bli prenumerant för att inte gå miste om kommande avsnitt och events! 

Nästa gäst vill ni inte missa när mycket lovande svenska solteknik-utvecklaren Abosolicon med VD och grundare Joakim Byström är tillbaka som gäst i Evolution Show. Värm gärna upp med första delen av tidigare samtal, se nedan! 

Önskar alla en bra start på veckan! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.