2015-11-25

Podcars: Ett besök till Spartan Superway Design Center i Kalifornien

Nu är äntligen första videon från Johans resa till Kalifornien färdig och uppladdad på youtube-kanalen. Under den knappt tre veckor långa visiten i Kalifornien blev det många videotagningar och intervjuer, framförallt vid konferensen Podcar city 9. En konferens om hållbara masskommunikationer med fokus på det som kallas Personal Rapid Transport Systems (PRT), även kallat Podcars.

I denna video får ni följa med till Spartan Superway Design Center i San Jose där Podcarkonferensen smygstartade. Här visades ett intressant studentprojekt upp där olika team under tre år utvecklat och designat ett lovande system för podcars. Johan intervjuar två av projektledarna som berättar hur tekniken fungerar.

Själva konferensen började på riktigt dagen efter studenteventet. De närmaste veckorna kommer i praktiken alla konferenspresentationer från Podcar city 9 läggas upp här och på youtube-kanalen. Det är för övrigt det enda sättet att få se dem då Johan var den enda som filmade under konferensen. Så som de säger over there, stay tuned for more!

2 kommentarer:

  1. Bra att du försöker få fram lite om ekonomin med systemet.

    Vänliga hälsningar

    Nanotec

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.