2015-09-23

På plats på vid bokmässan i Göteborg -imorgon kan ni se oss live!

Här kommer en rapportering från Olja för blåbärs monter mitt i pannkakssmeten på bokmässan i Göteborg. Runt vår monter far minitruckar, liftar och stresssade människor som sätter ihop sina montrar hit och dit. Jättarna (Nordstedts, Bonnier, mfl) har flera insatsstyrkor av byggare och fixare men vi kommer faktiskt vara fem stycken vid vår monter imorgon. Förtruppen om tre man är redan här. Detta exklusive vårt förlag Fri Tanke som kommer ha minst fyra personer på plats och är granne med vår monter.

Vår monter är B 03:64 och finner ni lättast genom att gå mot Service Center för utställare på Entréplan/Ground Floor. Se kartan nedan. Granne med oss ligger alltså B 03:62 som är Fri Tankes monter och vägg i vägg ligger även Uppsala Universitets monter B 03:70.

Det är lätt att hitta till Olja för blåbär på mässan

Som vi skrivit tidigare kommer vi förutom egen monter under hela mässan ha ett eget seminarie imorgon på Internationella Torgets stora scen: "Olja för blåbär - Energi, ekonomi och hållbarhet?"   Vi (Johan Landgren & Roberth Hansson samtalar om vår bok Olja för blåbär -Energi, Makt och Hållbarhet med Staffan Dopping klockan 17.20-17.40. 

Seminariet kommer kunna ses live via denna länk. Vi kommer även filma på plats för att kunna lägga upp den här på bloggen och youtube-kanalen efter mässan.

Då vårt seminarie äger rum på Internationella Torgets stora scen krävs ingen seminariebiljett utan det ingår i entrébiljetten så kika gärna förbi och lyssna. Alla är förstås varmt välkomna till vår monter under hela mässan där vi kommer vara på plats så mycket som möjligt för att signera och sälja böcker eller bara prata med den nyfikne!


Kanske ses vi på bokmässan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.