2016-06-20

Jämför dina låna och försäkringar med Zmartas nya finansiella tjänst

Detta inlägg är reklam och publiceras i samarbete med Zmarta.

Zmarta är en ny finansiell tjänst där du jämför lån, försäkringar, kreditkort och sparande online för att hitta de bästa alternativen. Zmarta Group som står bakom Zmarta har över 17 års erfarenhet av låneförmedling och tillhörande tjänster.

Zmarta samarbetar med över 20 långivare världen över, bland andra IKANO Bank och FOREX BANK. Zmarta är ett så kallat konsumentkreditinstiut med tillstånd från Finansinspektionen att förmedla krediter.

Helt kostnadsfritt gör Zmarta en enda kreditupplysning hos UC och kontaktar sedan samarbetspartners och hittar det lån som passar dig bäst. Zmart erbjuder även kostnadsfria tjänster för att jämföra bilförsäking, hemförsäkring och villaförsäkring samt andra finansiella tjänster.

Zmarta Group som är företaget som står bakom Zmarta är ett av Sveriges största bolag för finansiella tjänster på nätet och finns förutom i Sverige även i Norge, Finland och Tyskland. Bolaget har funnits i Sverige sedan 1999 då med namnet Bolåneservice, senare Freedom Finance och sedan 2015 alltså Zmarta Group.

Lär dig mer om Zmarta och deras tjänster genom att besöka Zmarta eller se nedanstående video.Detta är reklam och vi får ersättning för att skriva detta inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.