2021-07-30

Guide till att skaffa Elbil med Tibor Blomhäll!

Vad ska en tänka på vid köp av ny eller begagnad elbil? Behöver man oroa sig för räckviddsångest, kommer batteriet hålla och hur ska man tänka när man jämför priset på elbilar mot icke fossildrivna bilar? Detta och mycket mer går jag igenom tillsammans med Tibor Blomhäll i ett nytt avsnitt i Evolution Show!

Tibor Blomhäll är en av Sveriges ledande elbilsexperter och president och grundare av Tesla Club Sweden som är Sveriges ledande elbilssite (största och alltså inte bara för Tesla-entusiaster). Blomhäll har nyligen kommit ut med den mycket praktiska och heltäckande boken "Skaffa Elbil" som är en bra guide för vem som helst som är nyfiken på elbilar och kanske funderar på att skaffa en själv. 

I veckans avsnitt av Evolution Show utgår vi från många av de värdefulla tips som Tibor tar upp i sin nya bok som jag varmt kan rekommendera! 

Jag har själv kört elbil rätt länge nu, en Tesla Model S sedan 2014 och var en av de första 100 Teslorna på vägarna i Sverige och har följt elbils-utvecklingen nära. Jag även rest runt en hel del i Europa min elbil och har tagit rätt många svängar till Norge som jag skrivit tidigare om på bloggen, tex här

Hoppas mina och Tibors gemensamma erfarenheter ska uppskattas och vara till hjälp! Nästa vecka kommer Tibor vara med i ett till avsnitt på Evolution show om Teslas Gigafabrik i Berlin följt av ett avsnitt om Teslas framtid så missa inte det! 

Trevlig helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.