2014-12-01

Avslöjanden om vår kommande bok

Nu kommer roliga nyheter! Bloggens läsare ser säkert att vi bytt namn på bloggen. "Cruel Crude" har blivit Olja för Blåbär -Samma huvudtitel som vår kommande bok!
Vi kommer precis som tidigare skriva om olja, energi, ekonomi och hållbarhet.

Vi tänkte också att idag är en passande dag att avslöja en annan nyhet. Idag börjar årets julkalender "High Tower" i Sveriges Radio -Närmare bestämt klockan 06.00 06.50 varje morgon. Vad har detta med oss att göra då? Jo, illustratören bakom årets julkalender är Anna Westin.

Anna har sedan vår bok började skrivas för snart tre år sedan arbetat med illustrationerna till boken. Anna kommer även att göra omslaget som just nu är under uppbyggnad!

Anna är verkligen en duktig illustratör och det har varit tacksamt att ta hjälp av hennes stil och skicklighet när vi försökt beskriva komplicerade sammanhang på ett lättförståeligt sätt.

Nedan ser ni samma Annas härliga illustration av "Mårsta" som innehåller de luckor som kan öppnas om man köper kalendern i affären -Vilket rekommenderas! Detaljer och överraskningar döljer sig bakom luckorna!

High Tower -Årets julkalender i SR av Anna Westin

Anna intervjuades i fredags av P4 om uppdraget att illustrera julkalendern för SR. Lyssna 8:50 in i programmet nedan (efter nyheterna) för mer om Anna och julkalendern.Besök gärna även Annas hemsida fargstarkt.com för mer info om hennes verk och vad hon har på gång!

Vår bok finns nu att BEVAKA hos de större nätbokhandlarna.

Sist kan vi tala om att julnumret av Om Omställning nu är ute! 
Provläs numret och Johans artikel om Autonoma maskiner och artificiell intelligens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.