2016-07-01

Olja för Blåbär nominerade bland 40 inspiratörer för hållbar livsstil i Sverige

För andra året i rad är vår blogg Olja för Blåbär nominerade av Greenmatch utmärkelse "Inspiratörer för hållbar livsstil". Kul och hedrande att vara i sådant gediget sällskap!

Motiveringen för nomineringen lyder:
"Olja för blåbär står ut bland övriga inspiratörer genom att i första hand tala om hållbarhet ur ett ekonomiskt perspektiv. De lyfter viktiga fakta kring energikonsumtion idag och vad vi kan förvänta oss av en framtid då vår tids viktigaste råvara -oljan- minskar! Bildande och intressant!"
Bland övriga på listan finns bland andra bloggen Skillnadens trädgård med nyblivna författaren Sara Bäckmo som vi skrivit om tidigare, Effekt Magasin, Saltåkvarns blogg, Christer Ljungberg (som Johan träffade och filmade under ett seminarie vid Almedalsveckan 2015) och många fler!

Se hela listan här och få precis som vi inspiration från människor som på olika sätt bidrar till den fossilfria omställning vi alla måste bidra till.   

Trevlig fredag!
40 inspiratörer för hållbar livsstil 2016

2 kommentarer:

 1. Grattis! Jag/vi hittade din blogg genom att vi är nominerade på samma hållbarhetslista. Visst känner man stolthet att vara nominerad bland så många andra bra bloggar. :) Och ett väldigt bra sätt att hitta andra inspirerande bloggar, som din. :)

  http://minimalisterna.se/inspiration-till-en-hallbar-livsstil/

  SvaraRadera
 2. Hej! Kul, ja en gedigen lista och er blogg verkar dela mkt samma tänk som den här bloggen. Ska absolut kika förbi den framöver.

  Mvh
  Johan

  SvaraRadera

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.