2016-02-20

Glöm Tesla Model III, Tesla Model S för 500 dollar är här!

Redaktionen har just nu fullt upp med förberedelser inför nästa veckas föredrag FOSSILFRI FRAMTID på Stockholms Universitet som ni kan läsa mer om här. Johan har även en hel del att ordna med under helgen inför vårens biodling med byte av bottnar, tråda och vaxa ramar mm.

Men för er som väntar på Tesla Motors första riktiga avslöjande av den kommande elbilen Tesla Model III i slutet av mars kommer här ett bättre tips! Istället för att snart reservera en Model III för 1000 dollar, för att sedan betala cirka 400 000 kronor för att fullfölja reservationen, kan man få en fullt utrustad Model S för endast 804 dollar!

Tycker man det är dyrt kan man köpa en budgetversion för endast 500 dollar!

I budgetversionen ingår ett utbytbart 140 Wh litiumbatteri, frunken (lastutrymmet fram), fungerande lyktor, ladduttag precis som en fullskalig Model S. Bilen laddas på bara tre timmar.  

Tillval för 50 dollar ger ett större batteri på 190 Wh. Övriga tillval att nämna är valfri färg på lacken, ljudanläggning med möjlighet att koppla in mobilen/mp3-spelaren för direktuppspelning i anläggningen och personlig registreringsskylt.

Topphastigheten kan ställas in på två lägen. Lägstaläget ger en topphastighet på strax under 5 km/h medan det vi kallar "insane mode" ligger på hela...håll i er  nu...nästan 10 km/h!

Detta är dock en bil som inte passar alla, du får väga max 36 kilo...

Reservera din bil här så får du kanske den levererad i maj...

Läs gärna mer om Radio Flyers och Tesla Motors helt nya elbilsmodel här eller se helt enkelt den snygga videon nedan.

För mer om Tesla Motors se gärna något av tidigare inlägg.

Detta är inte reklam och vi får ingen ersättning för att skriva detta inlägg men vi äger aktier i Tesla Motors och tycker den nya modellen är kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.