2015-04-12

Recension av Olja för blåbär

Författaren och bloggaren Birger Schlaug var en av de som fick läsa manuset till vår nysläppta bok Olja för blåbär-Energi, makt och hållbarhet. Schlaug har nu skrivit en längre recension på sin blogg.

Där står bland annat följande att läsa:

"Olja för Blåbär är en utmärkt bok som tar sig an de frågor som så många vill hålla utanför debatten. En gedigen genomgång. Jag skulle till och med hävda att den borde vara obligatorisk för ledande politiker och varenda tjänsteman på finans- och näringsdepartementen. Utan att se den väv som författarna tydliggör kommer vi inte att komma ur den återvändsgränd vi håller på att köra allt längre in i."

För mer om boken kan ni läsa ett smakprov via förlagets sida. Ni kan även lyssna när Johan nyligen intervjuades av P4 Dalarna om boken. Läs gärna även bloggrannen Cornucopia/Lars Wilderängs recension av boken.

Fler kommenterar till boken finner ni på höger sida.

Boken kan beställas via vårt förlag eller tex Adlibris, CDON och Bokus. Signerade ex går bra att beställa genom att maila oss direkt. Ni bör även finna boken i en välsorterad bokhandel och i större bibliotek.


2 kommentarer:

 1. Var igår på ett bibliotek och frågade om boken. Inget bibliotek i närheten hade den ännu. Nämnde lite om den tex att jag sett en positiv recension och den här bloggens kvalitet. "Ja men då köper jag in den" sa bibliotekarien. Problemet var att den inte går att boka förrän de fått den i nästa vecka. Återkommer när jag hunnit titta i den och då kan jag nämna vilket bibliotek som premiärköpte. Nu ska jag läsa recension nr två.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Kul och tack för att du la in ett gott ord om boken! Många tycker den passar bra som utbildningsmaterial. Har inte varit svårt att övertyga de bibliotek jag besökt här uppe Falutrakten.
   Mvh
   Johan

   Radera

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.