2012-03-27

Kjell Aleklett föreläser om Shalegas på Söndag

På söndag kommer prof. Kjell Aleklett hålla ett högaktuellt seminarium om Shale gas/oil i samband med att ASPO-Sveriges årsmöte hålls på Restaurant Pelikan i Stockholm. Kl 14.30 är alla som är intresserade    välkomna att delta även om man inte är medlem i ASPO-Sverige. Medlemskap i ASPO-Sverige kostar endast 100kr, för övriga deltagande kostar eventet 50kr.  

Vi kommer båda hjälpa till att organisera det hela med ASPO-Sverige. Intressanta diskussioner om Peak Oil, energi, ekonomi och naturligtvis en uppdatering om Shalegas/oil (oljekiffer/olja)- situationen i USA utlovas! 

Detta är även ett gyllene tillfälle att höra Kjell  Aleklett tala om Finansdepartementets seminarium om Peak Oil som hålls i Rosenbad på fredag. Kjell Aleklett är nämligen inbjuden som opponent till den rapport som Øystein Noreng skrivit på uppdrag av Finansdepartementet och som ska presenteras och diskuteras i Rosenbad. Vi kommer båda delta även i Rosenbad men för de som inte fick platser eller har möjlighet att delta på fredag, ges alltså en extra chans på söndag! Mer om söndagens event kan ni läsa på ASPO-Sveriges hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.