2011-12-04

Söndagsradio med Jim Puplava

Många läsare känner säkert redan till Financial Sense och dess huvudredaktör och grundare Jim Puplava. Ni som missat denna man och Financial Sense ständiga flöde av upplysande och fördjupade diskssioner kring Peak Oil, ekonomi och energi -kika gärna förbi! Bli inte förvånade om flera av era favoritförfattare blivit intervjuade på Financial Sense och snart blir intervjuade av Jim igen!


Jim Puplava och financialsense drog igång 1982 som en lokal radiostation och radioprogrammet (nu via webben) ”Financial Sense Newshour” har funnits sedan 1987 (San Diego -Kalifornien). Ett av huvudsyftena med att Jim drog igång Financialsense var att nå ut och diskutera nyheter inom framförallt ekonomi som main stream media inte talade om men som han ansåg avgörande för att göra långsiktiga investeringar och därmed på riktigt kunna sia om framtiden.

Här  en intervju där Jim Puplava själv blir intervjuad.

För söndagsläsarna -lyssna gärna på detta program: ”Jim´s Big Picture: Wake Up America and Smell the Coffee! The Problem…it´s not coffee and it doesn´t smell good”

-Bland annat om högre oljepriser och varför det INTE är bra för ekonomin. (hoppa fram 43min om ni bara vill lyssna på oljesnacket)

Viktig not: Vi delar inte på något sätt alla Jim Puplavas åsikter, framförallt inte Jims märkliga syn på klimatfrågan (förnekar att den säkert är orsakad av människan) men Jims kunnande inom Peak Oil och ekonomi är oomtvistat och en riktig analytiker strävar alltid efter objektivitet och går därmed igenom hela trädgårdslandet och plockar inte bara de söta frukterna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.