NAVIGERA TILL RÄTT INLÄGG

Det har nu blivit över 800 inlägg sedan den här bloggen drog igång hösten 2011. Eftersom vi fått förfrågningar om info som finns i tidigare inlägg och för att underlätta framtida sökningar inom ett visst område kommer vi därför här samla länkar till tidigare inlägg under olika kategorier och rubriker.

Rubrikerna täcker in inlägg med allt ifrån hållbara transporter, krisberedskap, olika typer av energilösningar, skifferbubblan i USA, skuldkrisen, det nya Kina, inspiration från de som ställer om, artificiell intelligens, seminarier vi bevakat, säkerhetspolitik, konferenser, nyhetsbevakning och grundläggande info om olja, energi och hållbarhet och förstås mycket mer!

Många inlägg relaterar på något sätt till det geologiska fenomenet Peak Oil-oljetoppen för världens oljeproduktion som beräknas ske cirka 2020. Läsvärda dokument om Peak Oil finner ni under egen flik.

Allt ligger inte i kronologisk ordning men vi har försökt placera det senaste och det som är mest aktuellt överst i listan under respektive rubrik. Listan fylls på och bearbetas successivt som vi hinner med så vänligen håll till godo!
   
Johans resa till Kalifornien och rapporteringen från Podcar City 9 -konferensen, 4-6 November 2015 kan ni läsa om under en egen flik här.

Vår rapportering med inlägg och videos från Almedalen 2015:
Eltransporter och andra transportformer

Att förstå den fossila energiomställningen och hur det förändrar förutsättningarna för dagens ekonomiska modeller om evig tillväxt
Omställningen av energimarknaden -de som går före VS strutsarna
Skifferbubblan

Det nya Kina-En ekonomisk supermakt med enormt energibehov

Artificiell Intelligens- Öppnar vi pandoras ask eller kan vi behålla kontrollen? 

Skuldkrisen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer bör hållas till bloggartikelns ämne. Håll god ton.